Bij Jassenland staan wij voor kwaliteitsproducten en persoonlijke service. Naast ons ruime assortiment aan jassen en softshells kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfskleding met uw eigen logo!  

Of het nu gaat om bedrukte polo’s voor de accountmanagers of werkbroeken voor de magazijnmedewerkers, in overleg is alles mogelijk! Dit alles uiteraard met de beste producten voor de scherpe prijs die u van ons gewend bent. 

Persoonlijke service 

Samen met onze partners, kunnen wij ervoor zorgen dat uw logo en/of tekst zo goed mogelijk naar voren komt op uw bedrijfskleding!  Voorzien wordt van de mooiste logo's en teksten. Om een zou helder mogelijk beeld te geven van het eindresultaat, wordt een digitale proefdruk gemaakt om te beoordelen.

Hierdoor zorgen wij ervoor dat het eindresultaat altijd voldoet aan de verwachtingen (en vaak zelfs overtreft).Om ervoor te zorgen dat iedereen een product krijgt dat perfect zit, is het tevens mogelijk om een aantal voorbeelden te ontvangen om te passen. Zo kan iedereen de juiste maat kiezen. 

Eindeloze collectie 

Op zoek naar een bepaald artikel, maar deze staat niet in onze webshop? 
Naast onze particuliere collectie op de webshop hebben wij meerdere leveranciers die een breed assortiment kunnen leveren.
Dus of u nu werkjassen nodig heeft voor uw schilders of nieuwe bedrijfsoverhemden voor uw vertegenwoordigers, vraag eens naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder. 

Vrijblijvend 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U kunt ons altijd persoonlijk bereiken via telefoon, mail of whatsapp.

Graag stellen wij een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op

Teun van Olst
Info@jassenland.nl
0572-393447 / 06-30298969 

 

Onder andere deze bedrijven gingen u voor: 

 

Nestle   Beyond   DairytopKeolis   Pontmeyer   ProplanVario      JBC ambyMargemelk   Dentalife   Negen   Pets at work   Catering by Erwin   
TERUG NAAR BOVEN